top of page

0NTDEK MIJN

BEHANDELINGEN

Shadow

ANGST EN TWIJFEL

Stel je even voor dat je het gevoel hebt dat je geen andere keus hebt dan al het mogelijke te doen om je doelen te bereiken. Angsten, twijfels, negatieve 'goede wensen', dat doet er allemaal niet toe - je impuls om te slagen zal je er doorheen trekken. Wanneer ik hypnose gebruik om mensen te helpen succesvol te worden, op welke manier dan ook, help ik bij het creëren van doelmagnetisme in hun geest. Angst en twijfel aan zichzelf vallen weg als het individu zich singulier gefocust raakt op het dienen van zijn doel.

Taking a Break

DEPRESSIE

Als je jezelf van een angst of depressie bevrijdt, kun je een innerlijk zelfvertrouwen herstellen en bijbrengen en de zware mist die je geest vertroebelt opheffen om je kracht terug te nemen. Hypnose kan u helpen angsten, fobie en depressie te boven te komen en uw hoofd leeg te maken van negatieve gedachten.

 Young Woman Contemplating

STRESS

Hypnose kan op twee manieren worden gebruikt voor stressmanagement. Ten eerste kunt u hypnose gebruiken om in een diep ontspannen toestand te komen, spanning te bestrijden en uw ontspanningsreactie te activeren. Dit helpt om gezondheidsproblemen als gevolg van chronische stress te voorkomen. Vervolgens kan hypnose u ook helpen bij het bereiken van verschillende gezonde levensstijlveranderingen die de hoeveelheid stress die u in uw leven tegenkomt, kunnen verminderen.

bottom of page