top of page
 • Wat is "Rapid Transformation Therapy?""
  Rapid Transformational Therapy® is veel meer dan hypnotherapie, het is een krachtige hybride methode die de oorzaak van het huidige probleem aanpakt. Het combineert de meest effectieve technieken uit NLP, CGT, hypnotherapie en psychotherapie. Het wordt geleverd met een gepersonaliseerde opname na de sessie om u te helpen nieuwe gedachten, gewoonten en gedrag te creëren voor snelle, effectieve en langdurige verandering. Het is een holistische therapie met een rijke toolbox. De therapeut gebruikt verschillende soorten hulpmiddelen binnen een sessie om de cliënt het beste resultaat te bieden. De lucht is voor de cliënt om inzicht te krijgen in de hoofdoorzaak die uiteindelijk tot verandering leidt. Binnen 1 sessie tot max. 3 worden de gewenste resultaten behaald.
 • Hoe lang duurt het?
  Elke RTT-sessie duurt tussen de 90 minuten en 2 uren. Om de reden vragen we je om 2 uren volledig in je agenda te blokkeren om ervoor te zorgen dat je niet gehaast wordt.
 • Hoe voelt het?
  De ervaring voelt voor verschillende mensen anders. Sommige mensen voelen een zwevend gevoel, andere niet. Anderen kunnen zich slaperig voelen, anderen niet. De meeste mensen voelen zich ontspannen en op hun gemak. Het belangrijkste is om te weten dat hoe u zich voelt, geen indicatie is van hoe effectief het is. Ongeacht hoe het voelt, het werkt!
 • Kan ik "vastlopen" in hypnose?"
  NEE! Dat is het ouderwetse verhaal. U hebt de hele tijd de volledige controle. U kunt praten, uw lichaam bewegen, een zakdoekje halen, zelfs opstaan en weggaan (ik heb eerder klanten gehad die moesten stoppen om te plassen). Als onze verbinding wordt verbroken, val je misschien in slaap als je echt ontspannen bent, maar uiteindelijk zul je merken dat je mijn stem niet meer hoort en je ogen gaat openen.
 • Hoe werkt het?
  Hypnose is geen magie - het is wetenschap! Het werkt door een uitbarsting van Alfa-golven in uw hersenen te creëren die hetzelfde zijn als in REM. Dat is wat u toegang geeft tot het onderbewustzijn. Het is heel gemakkelijk en iedereen kan het, u zult het zelf zien als u het ook doet.
 • Wat moet ik doen als ik niet genoeg slaap?
  Maak je geen zorgen over hoe diep je gaat. Ik wil dat je dat allemaal vergeet. Het is echt niet belangrijk. De diepte van trance is helemaal niet aan resultaten gekoppeld. Dus blijf niet vastzitten aan "Ben ik diep genoeg"? Zeg gewoon tegen jezelf dat het waar is - "Dit werkt" en het zal absoluut werken. Weet gewoon dat dit effectief is.
 • Wat moet ik doen als ik denk dat ik de reden achter mijn probleem al weet?
  Wat RTT geweldig maakt, is dat zelfs jij denkt de reden te kennen, je het op een VOLLEDIG nieuwe manier ziet. Dat is wat je in staat stelt om de betekenis te veranderen en uiteindelijk je overtuigingen te veranderen. En voor veel klanten gaan ze terug naar scènes die totaal anders zijn dan ze hadden verwacht. Ontspan gewoon en vertrouw erop dat onderbewustzijn u precies zal laten zien wat u moet zien.
 • Wat moet ik doen als ik naar scènes ga die pijnlijk of eng zijn?
  Als je teruggaat naar scènes uit je leven die te maken hebben met zaken als seksueel of lichamelijk misbruik of ander trauma, is het belangrijk om te onthouden dat je die scène niet opnieuw beleeft, maar dat je dit gewoon bekijkt en dat je veilig bent. Ik zal je steunen en een veilige plek voor je creëren om je emoties te uiten en te genezen - het komt wel goed.
 • Wanneer begin ik veranderingen te zien?
  Er zijn 3 soorten verandering van snelle transformatietherapie - elke persoon is anders: 1. Onmiddellijke transformatie (U voelt meteen een enorme verschuiving - onmiddellijke veranderingen in je fysiologie, gedachten, gedrag tijdens de sessie) 2. Incrementeel - Cumulatieve transformatie (U ziet elke dag of in de loop van de tijd consistente verschuivingen) 3. Retroactieve transformatie (U ziet de verschuivingen niet meteen en op een dag kijk je plotseling terug en zie je alle dingen die anders zijn in je leven)
 • Wat moet ik doen als ik nog een sessie nodig heb of wil?
  RTT is ontworpen om u een krachtige doorbraak te geven en grote veranderingen in uw leven teweeg te brengen. Sommige cliënten hebben meer dan één sessie over een bepaald onderwerp nodig, afhankelijk van hoe diep het is. Het kan tot drie duren. De meesten willen sessies blijven doen om aan andere gebieden van hun leven te werken en worden gecoacht om de nieuwe overtuigingen te integreren en nieuwe gewoonten en gedrag.

0NTDEK MIJN

BEHANDELINGEN

Shadow

ANGST EN TWIJFEL

Stel je even voor dat je het gevoel hebt dat je geen andere keus hebt dan al het mogelijke te doen om je doelen te bereiken. Angsten, twijfels, negatieve 'goede wensen', dat doet er allemaal niet toe - je impuls om te slagen zal je er doorheen trekken. Wanneer ik hypnose gebruik om mensen te helpen succesvol te worden, op welke manier dan ook, help ik bij het creëren van doelmagnetisme in hun geest. Angst en twijfel aan zichzelf vallen weg als het individu zich singulier gefocust raakt op het dienen van zijn doel.

Taking a Break

DEPRESSIE

Als je jezelf van een angst of depressie bevrijdt, kun je een innerlijk zelfvertrouwen herstellen en bijbrengen en de zware mist die je geest vertroebelt opheffen om je kracht terug te nemen. Hypnose kan u helpen angsten, fobie en depressie te boven te komen en uw hoofd leeg te maken van negatieve gedachten.

 Young Woman Contemplating

STRESS

Hypnose kan op twee manieren worden gebruikt voor stressmanagement. Ten eerste kunt u hypnose gebruiken om in een diep ontspannen toestand te komen, spanning te bestrijden en uw ontspanningsreactie te activeren. Dit helpt om gezondheidsproblemen als gevolg van chronische stress te voorkomen. Vervolgens kan hypnose u ook helpen bij het bereiken van verschillende gezonde levensstijlveranderingen die de hoeveelheid stress die u in uw leven tegenkomt, kunnen verminderen.

bottom of page