top of page

0NTDEK MIJN

BEHANDELINGEN

TRANSFORMEER JE LEVEN EN WEES DE BETERE VERSIE VAN JEZELF!

Elk probleem heeft een hoofdoorzaak. Alle problemen komen voort uit hun grondoorzaken. Hypnotherapie kan een breed scala aan symptomen behandelen.

De behandeling is aangepast aan elk individu en kan zowel in één of drie sessies opgelost zijn. 

Kijk hieronder voor meer informatie over enkele populaire behandelingen die worden aangeboden door Hypnotherapy Barbara. 

D5DB045B-B262-43FF-AABC-9CFD9FD8D14C.JPG
Shadow

ANGST EN TWIJFEL

Stel je even voor dat je het gevoel hebt dat je geen andere keus hebt dan al het mogelijke te doen om je doelen te bereiken. Angsten, twijfels, negatieve 'goede wensen', dat doet er allemaal niet toe - je impuls om te slagen zal je er doorheen trekken. Wanneer ik hypnose gebruik om mensen te helpen succesvol te worden, op welke manier dan ook, help ik bij het creëren van doelmagnetisme in hun geest. Angst en twijfel aan zichzelf vallen weg als het individu zich singulier gefocust raakt op het dienen van zijn doel.

Depression.JPG

DEPRESSIE

Als je jezelf van een angst of depressie bevrijdt, kun je een innerlijk zelfvertrouwen herstellen en bijbrengen en de zware mist die je geest vertroebelt opheffen om je kracht terug te nemen. Hypnose kan u helpen angsten, fobie en depressie te boven te komen en uw hoofd leeg te maken van negatieve gedachten.

IMG_6146.JPG

STRESS

Hypnose kan op twee manieren worden gebruikt voor stressmanagement. Ten eerste kunt u hypnose gebruiken om in een diep ontspannen toestand te komen, spanning te bestrijden en uw ontspanningsreactie te activeren. Dit helpt om gezondheidsproblemen als gevolg van chronische stress te voorkomen. Vervolgens kan hypnose u ook helpen bij het bereiken van verschillende gezonde levensstijlveranderingen die de hoeveelheid stress die u in uw leven tegenkomt, kunnen verminderen.

PTSD.JPG

PTSS (POSTTRAUMATISCHE STRESS)

Confidence.JPG

ZELFVERTROUWEN

Self esteem.JPG

EIGENWAARDE VERBETEREN

Hypnotherapie, of klinische hypnose, is een oplossingsgerichte therapie die werkt met de bewuste en onderbewuste geest van een persoon om emotionele en gedragsverandering op te wekken. Het is effectief gebleken bij het behandelen van problemen als angst, stress, fobieën en posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Stel je even voor dat je het gevoel hebt dat je geen andere keus hebt dan al het mogelijke te doen om je doelen te bereiken. Angsten, twijfels, negatieve 'goede wensen', dat doet er allemaal niet toe - je impuls om te slagen zal je er doorheen trekken. Wanneer ik hypnose gebruik om mensen te helpen succesvol te worden, op welke manier dan ook, help ik bij het creëren van doelmagnetisme in hun geest. Angst en twijfel aan zichzelf vallen weg als het individu zich singulier gefocust raakt op het dienen van zijn doel.

Gebruik de link tussen lichaam en geest om het gevoel van eigenwaarde te verbeteren en zie de resultaten waarnaar u op zoek was. Je komt in een trance-achtige toestand die je meer focus en concentratie geeft, waardoor het gemakkelijker wordt om de controle terug te krijgen.

Vitamins and pills

VERSLAVEND GEDRAG

Deze ontspannen en suggestieve toestand kan mensen helpen een ander perspectief te krijgen op hun verslavende gedrag. Wat normaal gesproken onmogelijk lijkt - stoppen met een stof of gedrag dat centraal staat in iemands bestaan - kan haalbaar en wenselijk zijn.

In Love

RELATIE 

Gebruik de link tussen lichaam en geest om het gevoel van eigenwaarde te verbeteren en zie de resultaten waarnaar u op zoek was. Je komt in een trance-achtige toestand die je meer zelfvertrouwen en zelfliefde geeft, waardoor het gemakkelijker wordt om een perfecte relatie op te bouwen.

Sports Facility

SPORTPRESTATIES

Sporthypnose omvat cognitieve en sportwetenschappelijke methodologieën, die overlappen met gebieden zoals biomechanica, voeding, fysiologie en sportpsychologie om atleten te helpen twijfel aan zichzelf te overwinnen en op het hoogste niveau te presteren.

Exam

EXAMENSTRESS

De kracht van suggestie- en visualisatie technieken kan een persoon aanmoedigen om zijn race-geest leeg te maken en het examen met een koel, gefocust hoofd te benaderen. Je geest kent de informatie die je nodig hebt om het examen te halen, maar als je examenstress of -angst ervaart, zal je concentratievermogen eronder lijden. Hypnotherapie helpt je de informatie gemakkelijk en correct op te roepen, en helpt je ook om je zelfvertrouwen te herstellen.

Thinking Man on Couch

ZELFSABOTAGE

 Zelfsabotage is, zoals we hebben gezien, een onbewuste poging tot zelfbescherming. Het wordt meestal veroorzaakt door oude onbewuste patronen die niet meer voor ons werken en moeten worden bijgewerkt. Hypnose is de kunst van het communiceren met het onderbewustzijn, en in dit geval danken we het voor zijn inspanningen om u te beschermen en informeren we het zachtjes dat de tijden zijn veranderd en dat het verder kan gaan. De Stop Self Sabotage hypnose-sessie zal je helpen om op je eigen pad naar vervulling te gaan.

Smoking.JPG

STOPPEN MET ROKEN

Duik in het onderbewustzijn om de mentale blokkades te verschuiven die u ervan weerhouden om te stoppen met roken. De hypnotische toestand maakt het veel gemakkelijker om pijnlijke gedachten, gevoelens of herinneringen te onderzoeken en eraan te werken om ze te overwinnen.

Public I.JPG

SPREKEN VOOR EEN GROEP

Dit is de track die je fantastische vaardigheid zal geven in natuurlijk, gemakkelijk spreken in het openbaar. Er is geen magie om gehypnotiseerd te worden. Het is nogal wetenschappelijk.

Headache

MIGRAINE

De overgrote meerderheid van migraineaanvallen wordt veroorzaakt door een beperkte bloedtoevoer naar de hersenen. Migraine-hypnose helpt de symptomen te verminderen door de bloedstroom te normaliseren.

Hypnose kan u ook helpen begrijpen waarom uw migraine optreedt. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van migraine als gevolg van stress op het werk of een opgebrand gevoel, wat extreme vermoeidheid veroorzaakt. Hypnose kan u helpen de boodschap achter de pijn te begrijpen en helpt daarom het lichaam om de pijn te verlichten en opnieuw te kaderen, waardoor u weer controle krijgt over uw lichaam en geest.

Woman Sleeping

SLAAPPROBLEMEN

Hypnotherapie is een andere behandelingsoptie die veel mensen effectief vinden. Hypnotherapie voor slapeloosheid kan alle mogelijke oorzaken aanpakken en u helpen te ontspannen en in slaap te vallen. Als angst of depressie bijvoorbeeld de oorzaak is van uw slapeloosheid, kan slaaphypnose uw bestaande behandeling aanvullen.

On a Laptop

CONCENTRATIEPROBLEMEN

Hypnose creëert dezelfde 'kalme geest'-toestand in jou om je onderbewustzijn te leren je concentratie te verkleinen en je uitsluitend op het door jou gekozen doel te concentreren - precies wanneer je het nodig hebt. Duidelijke scherpe concentratie. minder irrelevante / negatieve gedachten. wetende dat je je uiterste best doet.

RTT Awards - Photo.jpg

ERVARINGEN MET BARBARA

Ik vond het heel goed verlopen, ook mét resultaat voor mij (loslaten van de twijfel om te kiezen tussen verschillende mogelijkheden wat betreft professionele toekomst) en de aangename, professionele sfeer die je realiseerde was ook een hefboom om mee te gaan in de hypnotherapie. Het doorgaan in lagen naar het onderbewustzijn (kinder- en jeugdjaren) geeft meteen ook een andere kijk op de dingen en laat je nadenken waar eventueel triggers zijn voor twijfel-denken... Het relaxerend effect van je stem, het sluiten van de ogen en je laten leiden door een professionele gids doorheen de sessie... geeft een voldaan, ontspannen gevoel dat ook nog heeft doorgewerkt dezelfde dag én de dagen nadien. Ook al was het geen echt problematische uitdaging (wel een belangrijke gezien twijfel-denken), het gaf alleszins het aanvoelen van een lichtere rugzak te hebben... Ik kan mij dus indenken dat dit vele mensen op de juiste paden kan brengen voor complexere en langer-durende probleemervaringen... of tot herprogrammering van hun hersen-denken kunnen komen.

Erik Conings 

Klinisch (ELP) Psycholoog/Orthopedagoog

Stress- en BurnOut Coach

bottom of page